KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Teodora Vukojević neprikosnovena u konkurenciji juniorki

Novi Sad je proteklog vikenda bio domaćin Kupa Streljačkog saveza Srbije malokalibarskim oružjem u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. Podmlađena posada kragujevačkog „Čika Mate“ ostavila je prilično dobar utisak na ovom takmičenju, čemu u prilog govori i bilans od pet osvojenih medalja.

U odsustvu Milutina Stefanovića, koji trenutno privodi kraju pripreme za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju, glavna uzdanica kragujevačkog kluba u Novom Sadu bila je Teodora Vukojević, državna reprezentativka i jedna od vodećih predstavnica „novog talasa“ srpskih strelaca.

Mlada Kragujevčanka opravdala je visoka očekivanja osvojivši zlato u juniorskom trostavu, dok je u istoj disciplini kod seniorki morala da se zadovolji srebrom, s obzirom da je od nje za nijansu preciznija bila Ivana Marić iz beogradskog Policajca.

Dve medalje iz Novog Sada poneo je i Marko Ivanović, još jedan mladi biser iz „Čika Matine“ fabrike talenata, koji je „upucao“ srebro u seniorskom trostavu, dok je u juniorskoj konkurenciji izlio bronzu.

Bronzana medalja zasijala je i oko vrata Bogdana Jovanovića, koji se zajedno sa svojim klupskim kolegom Markom Ivanovićem popeo na pobedničko postolje u trostavu kod seniora.

Takmičenjem u Novom Sadu ujedno je završena domaća sezona seniorskih nadmetanja malokalibarskim oružjem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *