KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Ivančević hvali igrače a kudi navijače

Radmilo Ivančević, šef stručnog štaba Radničkog 1923 zadovoljan je pobedom svoje ekipe na Donjim Sremom, ali i duboko razočaran ponašanjem navijača prema sadašnjoj upravi.

“Igrači su zaista pokazali da imaju veliko srce, ispunili su obećanje. Pobedili smo jednu veliku ekipu. Danas su zaista bili pravi, odigrali su onako kako smo se dogovorili. Dali smo golove na vreme, a u drugom poluvremenu smo uspeli da očuvamo rezultat iako smo puno vremena igrali sa igračem manje. Sve čestitke mojim igračima“.

Koliko je bio srećan zbog pobede svoje ekipe toliko je bio razočaran odnosom navijača, koji su u nekoliko navrata prozivali upravu kluba.

“Ne razumem, posle 2:0, iskazati takvo nezadovoljstvo prema predsedniku i prema meni. Ne znam da li je to poruka da ostavku koju sam podneo treba prihvatiti? Ja sam je podneo predsedniku i nema nikakvih problema, i ponovo ću razgovarati sa njim da ne bih pravili ovde probleme i dalje.

Ako postoji neko nezadovoljstvo iz bilo kojeg razloga treba se skloniti i omogućiti nekome da nastavi da radi mirno i bez problema. Zaista, nisam to očekivao. Nismo u nikakvom bodovnom zaostatku. Pokazali smo da možemo da igramo dobar fudbal i samo treba tako nastaviti. Samnom, il’ bez mene? Videćemo…“ – rekao je Ivančević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!