KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

O nama

KG sport.info je jedinstveni sportski informativni portal u gradu koji postoji više od devet godina i ima zavidnu reputaciju kada su u pitanju elektoronski mediji u Kragujevcu.

Naši tekstovi su uvek aktuelni, izuzetno čitani i deljeni među korisnicima društvenih mreža, a sajt svakodnevno posećuje veliki broj ljubitelja sporta. Imamo izuzetno dobru saradnju sa brojnim sportskim društvima u gradu, koji preko našeg portala promovišu svoje aktivnosti.

Za sve ove godine objavili smo veliki broj članaka, izveštaja sa utakmica, foto-reportaža, intervjua itd. Za KG sport.info su govorili Filip Kostić, Emir Bekrić, Luka Milivojević, Neško Milovanović, Darko Spalević, Lazar Ćirović i mnogi drugi vrhunski sportisti.

KG sport.info je jedini portal u gradu koji je pružao priliku i navijačima Radničkog da se oglase u formi bloga, a moramo izdvojiti i saradnju sa legendom kragujevačkog sportskog novinarstva Kazimirom Petrovićem, koji je takođe imao veoma posećen blog na našem portalu.

Naša ideja je da ovaj sajt u budućnosti dodatno popularizujemo i želimo da Vi budete u našem timu. Garantujemo da Vaše oglašavanje na našoj web stranici neće proći nezapaženo i da bi eventualna saradnja bila korisna po obe strane. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Možete nas kontaktirati uz pomoć mejla (kgsport.info@gmail.com) ili na telefon 060/ 034 23 89.

error: Content is protected !!