O nama

KG-SPORT je sportski internet portal koji promoviše sport u gradu Kragujevcu. Poslovna smo jedinica preduzeća “Box Bo Trans“ d.o.o. i projekat čiji je cilj pružanje usluga u oblasti web dizajna, formiranje i ažuriranje jedinstvene elektronske baze podataka svih sportskih klubova, sportskih udruženja i dr. na teritoriji grada Kragujevca odnosno područja Šumadijskog okruga.

Putem našeg web portala www.kgsport.info vršimo generalno promociju i afirmaciju sporta kao životnog opredeljenja sa posebnim naglaskom na školski i amaterski sport kao prvu stepenicu na putu ka vrhunskim i reprezentativnim dometima.

S tim u vezi, nudimo Vam po veoma povoljnim uslovima izradu detaljne web prezentacije Vašeg sportskog kluba (društva), koja će biti i sastavni deo našeg portala www.kgsport.info u okviru teme sportski klubovi u kojoj se nalaze svi registrovani sportski klubovi na teritoriji grada Kragujevca.

Cilj projekta je brza i jednostavna pretraga svih podataka u gradu vezanih za sport, inetgrisani nastup na projektima, sveobuhvatno međusobno povezivanje, komunikacija i informisanje svih sportista i sportskih radnika sa maximalnom efikasnošću uz minimalne troškove.

Web prezentacija Vašeg kluba obuhvata stranice sa podacima:

–         Opšti podaci  o klubu (adresa, kontakt, mail,….)

–         Stručni štab kluba

–         Rukovodstvo kluba

–         Istorija kluba

–         Igrači – 23 (fotografija i opis 8 osnovnih podataka  i 16 ostalih ličnih osobina)

Više detalja možete dobiti kontaktirajući nas.