Vukovićev drugi povratak u Radnički

Rukometni klub Radnički nastavio je praksu angažovanja povratnika. Posle Miloša Barudžića, dres kragujevačkog kluba ponovo će obući i provereni srednji bek Nemanja Vuković, kome će ovo biti drugi povratak u Radnički.

Foto: SPD Radnički

Rođeni Pljevljak je prve rukometne korake načinio u lokalnom Rudaru, a u bogatoj karijeri nastupao je još i za Budvansku rivijeru, Priboj, Zlatar, Mokru Goru, Al Džaziru iz Abu Dabija i subotički Spartak. Dres Radničkog nosio je u dva navrata, poslednji put u sezoni 2018/19, kada se kragujevački klub domogao finala nacionalnog kupa.

Radujemo se povratku Nemanje Vukovića u Radnički. Radi se o sjajnom momku i vrhunskom profesionalcu u pravom smislu te reči, i igraču koji može podjednako da pokrije pozicije srednjeg i levog beka. U Kragujevac se vraća nakon izuzetne sezone i sjajnih igara u Subotici. Smatramo da svojim višegodišnjim, superligaškim iskustvom može unaprediti naš stil igre – reči su Miloša Sretenovića, pomoćnog trenera Radničkog.

Vuković će svakako biti značajan adut Kragujevčana u predstojećem baražu protiv Hajduk Veljka iz Negotina.

– Treći put oblačim dres Radničkog iz Kragujevca i iskren da budem, osećaj je kao da to radim prvi put. Drago mi je što sam deo mozaika koji je Radnički sklopio ove sezone. Smatram da je klub jedan od najorganizovanijih u Srbiji, sa visokim ambicijama, što me posebno raduje. Siguran sam da ćemo ostvariti svaki cilj koji stavimo pred sebe i da će sezona biti uspešna jer to ovaj klub i grad u potpunosti zaslužuju. Željan sam rukometa, svega što on nosi i jedva čekam da sezona krene – entuzijastičan je Vuković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *