Povratnik Barudžić novi adut Kragujevčana

U susret predstojećem baražu za popunu ARKUS lige, Rukometni klub Radnički rešio je da dodatno ojača igrački kadar angažovanjem mladog levog krila Miloša Barudžića (22). Radi se o momku koji je prošao rukometnu školu Radničkog i koji se nakon četiri godine vratio u svoj matični klub.

Foto: SPD RK Radnički

O Barudžiću u kragujevačkom klubu imaju samo reči hvale, s obzirom da se radi o momku izuzetnog karaktera i igračkih kvaliteta.

– Mogu slobodno da kažem da je Barudžić pravo pojačanje za nastupajuću sezonu. Krase ga odlične fizičke predispozicije, visok stepen realizacije i dobra igra u fazi odbrane. Iako mlad, stekao je zavidno superligaško iskustvo i uveren sam da će dati određeni lični pečat u našoj igri – istakao je šef struke Rukometnog kluba Radnički Nedeljko Matić.

Barudžić je po odlasku iz Kragujevca proveo četiri sezone u pančevačkom Dinamu, sa kojim je stekao značajno internacionalno iskustvo nastupajući u SEHA ligi i evro kupovima.

Već duže vreme u meni je tinjala želja o povratku u matični klub i rodni grad. Drago mi je što se to sada i ostvarilo, i to u trenutku kada sam u punoj snazi i igračkom naboju za ostvarenje visokih ciljeva koje je klub zacrtao. Nadam se da će ambicije biti dostižne sa ovom ekipom. Dosta je truda i snage uloženo da Radnički dospe do prilike da izbori učešće u eliti i siguran sam će se on isplatiti  i u ligaškom delu – napominje Miloš Barudžić, koji je parafirao dvogodišnju saradnju sa kragujevačkim klubom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *