KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Vukojevićeva „upucala“ četiri medalje u Solinu

Najbolji srpski strelci su sezonu međunarodnih takmičenja otvorili učešćem na tradicionalnom streljačkom mitingu u Solinu kraj Splita. Tokom dva turnirska dana srpski strelci su ostvarili zapažene rezultate, pri čemu se posebno istakla mlada Kragujevčanka Teodora Vukojević iz Streljačke družine Čika Mata, koja se okitila sa tri medalje u pojedinačnoj i jednom u ekipnoj konkurenciji.

Foto: Streljački savez Srbije

Teodora je prvog takmičarskog dana osvojila srebro u pojedinačnoj konkurenciji seniorki puškom, odnosno zlato u nadmetanju juniorki, a bila je i deo srpske posade koja se okitila ekipnim zlatom u konkurenciji seniorki.

Drugog dana takmičenja Teodori je pripalo zlato u konkurenciji seniorki puškom sa odličnim rezultatom od 253,1 pogođenih krugova.

Odlično je gađao i Teodorin klupski kolega Milutin Stefanović, kome je pripalo zlato u nadmetanju seniora puškom, dok je mladi Stevan Jovanović zastao na korak do pobedničkog postolja.

Srpski strelci su takmičenje u Solinu okončali sa trinaest osvojenih medalja, od toga sedam zlatnih, tri srebrne i isto toliko bronzanih odličja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *