KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Uroševićeva druga u Erdeviku

Na kružnoj stazi Vruje u Eredviku vožena je pretposlednja trka za Kup Srbije u drumskom biciklizmu ove sezone. Članica Biciklističkog kluba Radnički Marijana Urošević osvojila je drugo mesto u konkurenciji seniorki, čime je zadržala poziciju broj dva u generalnom plasmanu Kupa Srbije.

Foto: Biciklistički klub Radnički

Aleksandar Marić i Predrag Pejović nastupili su u trci mastersa. Marić je kroz ciljnu ravninu prošao kao šesti, a Pejović kao trinaesti.

Na ovoj trci učestvovali su i biciklisti kragujevačke Ciklomanije. Najbolji plasman ostvarila je Ksenija Veljković, koja je zauzela drugo mesto u trci mlađih poletarki.

Kadet Marko Praštalo zauzeo je osmo mesto, mlađi poletarac Veljko Slavković je sa povređenom nogom bio sedmi, dok je u trci poletaraca Viktor Slavković osvojio četvrto, a Stefan Veljković dvanaesto mesto.

Trka u Erdeviku imala je međunarodni karakter i vožena je kao finale Dunavskog kupa. Trku su organizovali biciklistički klubovi Elite iz Novog Sada i Jednota iz Šida, uz podršku Biciklističkog saveza Srbije.

Kragujevačke bicikliste u nedelju, 29. septembra, očekuje učešće u finalnoj trci MTB Kupa Srbije na stazi Vršački Breg pokraj Vršca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!