KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Relja Milić obeležio Juniorski kup u Beogradu

Članovi Badminton kluba Ravens KG uzeli su učešće na prvom juniorskom turniru u ovoj godini, pod nazivom „Juniorski kup – Beograd 2021“, na kome su ostvarili zapažene rezultate. Najviše uspeha imao je Relja Milić, koji je osvojio dve zlatne i jednu srebrnu medalju.

Foto: Badminton klub Ravens KG

Milić je prvo zlato „izlio“ u muškom singlu za igrače do 15 godina starosti, da bi potom isti uspeh ponovio u mešovitom dublu, gde je nastupio u tandemu sa Teodorom Latas iz kruševačkih Zmajeva.

Mladoj uzdanici Ravensa KG malo je nedostajalo da se dokopa i trećeg zlata na ovom turniru, ali je u finalu muškog dubla, gde mu je partner bio klupski kolega Stefan Maksimović koji je prethodno osvojio bronzanu medalju u singlu, uspešniji bio tandem Badminton kluba Clear, Danilo Janković/Vukašin Krneta

Svoje debitantske nastupe u ovoj uzrasnoj konkurenciji ostvarili su Božidar Janićijević, Bogdan Novokmet, Sava Todorović i Đorđe Ivanović, koji su stekli značajna iskustva za buduće takmičarske izazove.

Ekipu su na ovom turniru predvodili treneri Andreja Todorović i Filip Stojiljković, a treba istaći da se u grupi delioca pravde našla Kragujevčanka Jovana Maksić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!