KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Dve bronze za kragujevačke kik-boksere na Svetskom kupu u Budimpešti

Fantastičan nastup imali su srpski kik-bokseri na Svetskom kupu u Budimpešti, koji je okupio preko 2 000 takmičara iz čitavog sveta. Srpski tim, koji je brojao 46 takmičara, osvojio je čak 43 medalje, od toga 17 zlatnih, 11 srebrnih i 15 bronzanih odličja. Značajan doprinos ovom grandioznom uspehu kik-boks selekcije Srbije dali su i kragujevački kik-bokseri, Veljko Mitrović, reprezentativac iz redova Kik-boks kluba Radnički, i Marta Vučić, članica Kik-boks kluba Palmini tigrovi iz Jagodine, koji su osvojili bronzane medalje u svojim takmičarskim disciplinama.

Boje Srbije na ovom takmičenju branila je još jedna Kragujevčanka, Milica Popović iz Kik-boks kluba Radnički, koja je poražena u eliminacionoj fazi od predstavnice Tajlanda.

Trener Kik-boks kluba Radnicki Radomir Radomirović istakao je da je prezadovoljan nastupom svojih takmičara na Svetskom kupu, a naročito činjenicom da su ostvarenim rezultatima najverovatnije osigurali mesto u nacionalnom timu Srbije za predstojeće Evropsko i Svetsko prvenstvo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!