KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

„Gavrančići“ potvrdili klasu u Petrovcu na Mlavi

Članovi Badminton kluba Ravens KG, Luka Milić i Lana Dramićanin, obeležili su premijerno izdanje „Petrovac Opena“, turnira B, C i D kategorije koji je minulog vikenda održan u sali Sportskog centra “Dragutin Tomašević” u Petrovcu na Mlavi. Pored apsolutne dominacije u singlu, njih dvoje su bili najuspešniji i u mešovitom dublu, tako da su svoje učešće na turniru okončali sa po dva osvojena zlata.

Foto: BK Ravens KG

Luka Milić nije imao dostojnog rivala u muškom B singlu. Takmičenje je okončao sa sve tri pobede i bez izgubljenog gema.

U odnosu na Luku, Lana Dramićanin je imala nešto duži put do zlata u C singlu kod devojaka. Ona je nakon dve startne pobede u grupnoj fazi, u četvrtfinalu eliminisala Ljubicu Radenković iz Petrovačkog sport kluba sa ubedljivih 15:3, 15:4, da bi u polufinalu „počistila“ i Beograđanku Maju Tunić sa 21:3, 21:14 po setovima.

U meču za zlato uzdanica Ravensa KG sastala se sa još jednom predstavnicom Petrovačkog sport kluba Katarinom Rakić. Nakon prilično ubedljivo dobijenog prvog seta (21:10), Lana je posle velike borbe izgubila narednu deonicu (28:26), ali je potom u odlučujućem periodu igre prosto „raznela“ svoju rivalku sa 21:10.

Luka i Lana su u tandemu nastupili na C turniru mešovitih parova, gde su na prilično lak i ubedljiv način osvojili prvo mesto, i to bez izgubljenog gema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!