Još jedna povratnica u Radničkom 1964

Nakon mlade Ksenije Petrović, dres Radničkog 1964 zadužila je još jedna povratnica Mileva Knežević (23). Radi se o igračici koja igra na poziciji srednjeg beka i koja svojim superligaškim iskustvom može značajno da pomogne Kragujevčankama u ostvarenju takmičarskih ambicija naredne sezone.

Foto: RK Radnički 1964

Povrede iskusne Jasmine Kolak i Natalije Mikić primorale su kragujevački klub da potraži adekvatno pojačanje na bekovskim pozicijama. Izbor je pao na 23-godišnju Kruševljanku sa čijim igračkim kvalitetima su u Radničkom 1964 dobro upoznati.

Mileva Knežević prve rukometne korake napravila je u aleksandrovačkoj Župi, da bi 2011. godine prešla u redove Radničkog 1964. U Kragujevcu je provela tri sezone, potom je nastupala za Požarevac, a poslednji angažman imala je u redovima Zaječara 1949. Bila je članica juniorske reprezentacije Srbije sa kojom je učestvovala na Evropskom prvenstvu u Španiji 2015. godine.

– S obzirom da sam u Kragujevcu igrala i ranije, dobro znam kakva je ovo rukometna sredina. Moje ambicije su velike, kao i uvek, i poklapaju se sa ambicijama kluba. Imamo mladu ekipu, željnu dokazivanja, i nadam se da ćemo kvalitetnim radom u pozitivnoj atmosferi uspeti da ostvarimo zacrtane ciljeve. – poručila je Mileva Knežević, koja je parafirala dvogodišnji ugovor sa kragujevačkim klubom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *