Ognjen Jovanović ponovo na golu Radničkog 1964

Rukometni klub Radnički 1964 pojačao je konkurenciju na poziciji golmana angažovanjem Ognjena Jovanovića (23), koji se posle godinu dana ponovo vratio u svoj matični klub.

Foto: RK Radnički 1964

Ognjen je čuvao gol Radničkog 1964 u periodu kada je ovaj klub ušao iz Prve lige Zapad u Super B ligu. Prethodnu sezonu Jovanović je proveo u Slaviji iz Sarajeva, a sada je ponovo u Radničkom, rešen da ovom klubu pomogne u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

– Posle godinu dana ponovo sam u svom klubu. Zadovoljstvo je i čast braniti boje Radničkog. Smatram da ekipa ima kvalitet da se upusti u borbu za ulazak u Super ligu. Na golmanskoj poziciji postoji zdrava konkurencija, a ja se nadam da ću ukazano poverenje iskoristiti i pomoći ekipi da ostvari ono što nam je svima cilj – poručio je Jovanović po dolasku u klub.

Pomoćni trener Radničkog 1964 Miloš Sretenović dobro je upoznat sa Ognjenovim ljudskim i igračkim kvalitetima, budući da mu je pre dve godine bio saigrač u timu.

– Radi se o mladom i perspektivnom golmanu, koji poseduje kvalitet da pojača konkurenciju na osetljivoj i važnoj poziciji golmana. Uz jedan ozbiljan rad koji već sprovodimo u delo, mislim da će on biti jedan od naših glavnih aduta za sve izazove koji nas očekuju u predstojećoj sezoni – ocenio je Sretenović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *