KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Duplo slavlje Ive Pavlović u Čačku

Kragujevački biciklisti su proteklog vikenda učestvovali na državnom prvenstvu u brdskoj i kriterijumskoj vožnji u Čačku, odakle su se vratili sa čak četiri osvojene titule.

Iva Pavlović na pobedničkom postolju

Blistala je kadetkinja Radničkog Iva Pavlović, koja je objedinila titule u obe takmičarske discipline.

Njena klupska koleginica Marijana Urošević okitila se zvanjem prvaka države na kriterijumu kod seniorki, dok je u brdskoj vožnji zauzela drugo mesto.

Marijana Urošević (u sredini), seniorska prvakinja Srbije u kriterijumskoj vožnji

Konačno, članica Ciklomanije Ksenija Veljković bila je najuspešnija u kriterijumskoj vožnji kod mlađiih pionirki, a može se podičiti i bronzanom medaljom u brdskoj trci, kao i drugim mestom u generalnom plasmanu za „Nagradu Čačka“.

Ksenija Veljković najuspešnija u kriterijumskoj vožnji kod mlađih pionirki

Nije to bio konačan bilans medalja za kragujevačke bicikliste na ovom takmičenju. Predstavnici Radničkog Ani Marković pripalo je srebro u brdskoj vožnji kod kadetkinja, dok je masters Aleksandar Marić zauzeo drugo mesto na brdu i treće na kriterijumu. Odlično je vozio još jedan član Radničkog Dušan Kostović, kome je pripala bronzana medalja u kriterijumskoj trci mlađih seniora.

Uzdanica Ciklomanije Jana Jolović je nakon osvojene titule na drumskom Kupu Srbije u Bačkom Petrovcu, ovoga puta uspela da se dokopa bronzane medalje u kriterijumskoj vožnji kod seniorki.

Naredno takmičenje na kome će kragujevački biciklisti nastupiti jeste prvenstvo Srbije u MTB maratonu, koje je predviđeno za nedelju, 4. oktobar, na stazi u Šidu.

Foto: BK Radnički/BK Cyclemania

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!