KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Zapažen nastup kik-boksera Radničkog na državnom prvenstvu u lou-kiku

Još jedan uspešan takmičarski vikend je iza kik-boksera kragujevačkog Radničkog. Nakon zapaženog nastupa na prvenstvu Srbije u disciplini ful-kontakt, takmičari kragujevačkog kluba su minulog vikenda uzeli učešće i na državnom prvenstvu u disciplini lou-kik, čiji je domaćin bio grad Lazarevac, gde su u konkurenciji preko 60 klubova iz čitave Srbije zauzeli visoko četvrto mesto u generalnom plasmanu.

Za razliku od prethodnog takmičenja na kojem su predstavili nove mlade snage kluba, u Radničkom su se odlučili da u Lazarevac pošalju najbolje takmičare, sa izuzetkom seniorskih reprezentativaca Veskovića, Dimitrijevića i Savića, kao i Slobodanke Jovanović, najbolje seniorke B klase sa prošlog prvenstva. Bilans od sedam osvojenih medalja dovoljno govori o tome kakav su utisak mladi kik-bokseri Radničkog ostavili na ovom takmičenju.

Šampionskim zvanjima okitili su se Veljko Mitrović, Luka Novokmet i Ognjen Jovanović, srebrne medalje pripale su Milici Popović, Andreju Veinoviću i Andrijani Mitrović, dok je Janko Vujisić osvojio bronzu.

Ostvareni uspesi na ova dva takmičenja ujedno su i najbolji mogući podstrek kik-bokserima Radničkog za buduće izazove koji ih očekuju u nastavku sezone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!