KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Veliki uspeh mlade kragujevačke tekvondistkinje na turniru u Karlovcu

Mlada nada Tekvondo kluba Broj 1 Marija Milić ostvarila je veliki uspeh osvajanjem zlatne medalje na međunarodnom turniru „Karlovac Open 2023“ u hrvatskom Karlovcu.

Marija je bila najuspešnija u A klasi pionira uzrasta 10-11 godina do 36 kilograma. Pored Marije, Tekvondo klub Broj 1 je na ovom takmičenju predstavljala i Dejana Marković, koja je uprkos povredi stopala pokazala veliku želju i borbenost, ali nažalost nije uspela da se domogne medalje.

Iz kragujevačkog kluba poručuju da zbog manjka finansijskih sredstava nisu bili u mogućnosti da na ovom prestižnom turniru nastupe sa većim brojim takmičara i apeluju na sve društveno odgovorne firme da pomognu mlade sportiste koji sa velikim uspehom predstavljaju grad Kragujevac na brojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

TRI MEDALJE ZA ČLANICE TEKVONDO AKADEMIJE KRAGUJEVAC NA EVROPSKOM ŠKOLSKOM PRVENSTVU

Članice Tekvondo akademije Kragujevac Elena Bradić, Kristina Stević i Anastasija Sokolov okitile su se medaljama na Evropskom školskom prvenstvu u Beogradu.

Eleni je pripalo zlato u kategoriji takmičarki do 63 kg, a Kristini i Aleksandri bronza u nadmetanju takmičarki do 59, odnosno 55 kg.

Blizu osvajanja medalje na ovom takmičenju bila je i Ana Radovanović, koja je u konkurenciji takmičarki do 49 kg zauzela peto mesto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!