KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Maksimalan učinak članova Tekvondo akademije Kragujevac u Zrenjaninu

Seriju uspešnih nastupa na međunarodnim turnirima članovi Tekvondo akademije Kragujevac nastavili su na trinaestom po redu Zrenjanin Openu, koji je okupio oko 600 mladih tekvondista iz Srbije i regiona. Svih devetoro predstavnika kragujevačkog kluba okitilo se medaljama, uz osvojeni pehar za prvo mesto u ekipnoj konkurenciji kadeta A klase.

Od ukupnog broja osvojenih medalja, četiri su bile zlatnog sjaja, a osvojile su ih kadetkinje Kasija Nešović, Nađa Lepović i Anja Erić, kao i kadet Strahinja Manojlović.

Pored četiri zlata, takmičari Tekvondo akademije Kragujevac izvojevali su i dve srebrne i tri bronzane medalje. Srebrnim odličjima okitili su se pionir David Simović i juniorka Đurđa Petrović, dok su bronzana priznanja pripala pionirki Moniki Spasić, kadetkinji Dori Obradović i juniorki Tijani Ranković.

Narednog vikenda na programu je Kadetsko prvenstvo Srbije na kome će Tekvondo akademiju Kragujevac predstavljati šestoro takmičara: Nađa Lepović, Pavle Cvetković, Kasija Nešović, Miroslav Kostović, Anja Erić i Strahinja Manojlović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!