KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Cvetkoviću srebro u Ljubljani

Još jedan međunarodni uspeh za Tekvondo akademiju Kragujevac. Njihov mladi takmičar Pavle Cvetković je na veoma jakom G1 turniru Slovenija open, koji je minulog vikenda održan u hali „Tivoli“ u Ljubljani, osvojio srebrno odličje u A klasi kadeta do 41 kilograma.

Pavla je u meču za zlato nadmašio sunarodnik Andrija Mihajlović iz beogradskog Eurošpeda. Prethodno je mladi Kragujevčanin eliminisao Bugarina Martina Evtimova i Nemca Danila Ruvia.

Tekvondo akademiju Kragujevac je na ovom prestižnom takmičenju predstavljala i seniorka Kristina Stević, koja nije uspela da prođe uvodnu rundu u konkurenciji takmičarki do 57 kilograma.

Takmičare Tekvondo akademije Kragujevac predstojećeg vikenda očekuje učešće na još jednom G1 turniru, ovoga puta u prestonici Bugarske Sofiji, a za mart su predviđeni nastupi na turnirima u Belgiji i Skoplju.

Takođe, sredinom marta nastavlja se i sezona domaćih takmičenja, a prvo u nizu je Omega kup, koji će se održati 16. marta u Beogradu. Do kraja marta takmičare Tekvondo akademije Kragujevac očekuju nastupi na seniorskom prvenstvu Srbije (24. mart) i Zrenjanin openu (30. mart).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!