KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Uspešan završetak polusezone za takmičare Tekvondo kluba Broj 1

Prvi deo takmičarske sezone članovi Tekvondo kluba Broj 1 zaključili su uspešnim nastupima na turnirima u Zemunu, Sarajevu i Brčkom, odakle su doneli ukupno 23 medalje.

Takmičari Tekvondo kluba Broj 1 su početkom juna nastupili na tradicionalnom međunarodnom turniru „Imperium Open“, koji se već jedanaestu godinu zaredom održava u zemunskoj hali „Pinki“. U konkurenciji 550 takmičara iz 8 zemalja, mladi kragujevački tekvondisti osvojili su ukupno 12 medalja (3 zlata, 6 srebra i 3 bronze), kao i pehar za osvojeno treće mesto u ekipnoj konkurenciji A klase pionira.

Nakon turnira u Zemunu, takmičari kragujevačkog kluba uzeli su učešće na „Sarajevo Openu“, koji je okupio 250 takmičara iz 5 država. Ovoga puta bilanas medalja bio je nešto skromniji – po 2 zlatne i srebrne i 1 bronzana medalja.

Ciklus junskih nadmetanja kragujevački tekvondisti zaključili su nastupom na Kupu BIH u Brčkom, gde su u konkurenciji 450 takmičara iz 5 zemalja „iskovali“ šest odličja (2 zlata, 2 srebra i 2 bronze).

Takmičari Tekvondo klub Broj 1 su prvi deo sezone okončali sa bilansom od 200 osvojenih medalja i desetak ekipnih trofeja. Članovi kragujevačkog kluba biće aktivni i tokom letnje pauze, pa se tako Aleksa Ilić, Milan Ilić i Đurđa Vidaković uveliko pripremaju za učešće na dva velika takmičenja koja ih očekuju na jesen, a to su Otvoreni kup Srbije i Evropsko prvenstvo za pionire i kadete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!