„Tigrice“ napadaju Kup Srbije

Ovog vikenda grad Kragujevac će biti domaćin finalnog turnira Kupa Srbije za rukometašice. Na turniru koji se igra u hali „Jezero“, pored domaćeg Radničkog, učestvovaće i aktuelni branilac trofeja Jagodina, kao i ekipe Naise i Knjaz Miloša.

Naravno, i laiku je jasno da je kragujevački tim, koji je nedavno odbranio duplu krunu, ujedno i najveći favorit za osvajanje trofeja koji još uvek nedostaje u njegovoj riznici. Zato je za očekivati da će popularne „Tigrice“ dati sve od sebe da sa osvojenom duplom krunom kompletiraju ovu veoma uspešnu sezonu.

„Sve snage smo usmerili na osvajanje kupa, jedinog domaćeg trofeja koji nam nedostaje. Ekipa je spremna, sve devojke su zdrave i orne da daju sve od sebe, kako bi u nedelju podignili pehar.“ističe trener Aleksandar Radosavljević.

Prva prepreka Kragujevčankama u subotu biće ekipa Naise, koju su „Tigrice“ dobile oba puta u prvenstvu.
„Nećemo imati nimalo lak zadatak, ali verujemo u uspeh i plasman u finale. Čitava rukometna javnost očekuje finale Radnički-Jagodina i mislim da je realno da te dve ekipe na kraju odlučuju o trofeju.“ – zaključio je trener kragujevačkog tima.I kapiten Radničkog Biljana Balać veruje u uspeh svog tima.„Pokušaćemo da ovu sezonu završimo onako kako smo i zacrtali u svojim planovima na početku. Kao što znate, mi ne obećavamo puno, već samo izađemo na teren, damo sve od sebe i uradimo sve što je potrebno za dobar rezultat.“ – rekla je Balaćeva.

plakat KUP Srbije 2015

Radnički i Naisa odmeriće snage sutra od 19 časova. Pre toga, od 16.30h na parketu hale „Jezero“ sastaće se Jagodina i Knjaz Miloš u drugom polufinalnom duelu.

Finale je na programu u nedelju od 18 časova, a obezbeđen je i TV prenos na RTS-u.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *