KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Stanje u KSS katastrofalno

Trener kragujevačkog Radničkog, Miroslav Nikolić smatra da je stanje u KSS katastrofalno i smatra da Duda Ivković mora da ima status profesionalca. Miroslav Nikolić poznat je kao čovek koji ne preza da kaže ono što misli, pa tako otvoreno postavlja pitanje, ali i daje odgovor kako je KSS mogao da dozvoli da Duda Ivković radi u klubu i reprezentaciji.
“Duda Ivković treba da ostane, ali ne može da radi samo pola godine. Postavio sam pitanje u Savezu zašto su pustili Ivkovića da radi i u klubu i u Savezu. Zašto ga nisu isplatili? Savez ne postoji. Niko ne zna šta ćemo da radimo kada ode jedan čovek”, kaže Nikolić.
Iskusni stručnjak osvrnuo se i na neuspešno leto malđih reprezentativnih selekcija.

“Bio sam i evropski i svetski prvak, ali kada sam bio šesti, što sam smatrao neuspehom, rekao sam „doviđenja“. Dajem šansu nekom drugom. Sada je reprezentacija postala poligon za vežbanje, a to nam neće mnogo toga dobrog doneti. Treneri su problem, jer vode selekciju jedno leto i onda odu. Dok sam radio taj posao, uvek sam vukao tri-četiri mlađa igrača, da ostane nešto onome ko dođe posle mene“, objašnjava Miroslav Nikolić.

Izvor: sportske.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *