KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Pripreme za U19 evropsko prvenstvo u Kragujevcu

Pod pokroviteljstvom Badminton Europe i grada Kragujevca i u organizaciji BSS i Badminton kluba RAVENS KG, u Kragujevcu je 02.Jula počeo sa radom pripremni kamp “Phoenix project – Kragujevac 2010.“ U četvrtoj godini realizacije ovog projekta, akcenat je na pripremi najboljih igrača Mađarske , Rumunije i Srbije do 19 godina starosti za učešće na predstojećem Evropskom Prvenstvu u Finskoj (Helsinki, proleće 2011.).

Nina Starčević i Filip Stojiljković

8 igrača Mađarske i Srbije i 7 članova nacionalne selekcije Rumunije u starosnoj kategoriji do 19 godina će do srede 07.Jula zajedno trenirati kako bi dodatno unapredili svoju igru, sa ciljem što boljeg plasmana naredne godine na evropskom prvenstvu u Finskoj.
Reprezentaciju Srbije na ovom kampu predstavljaju i dvoje kragujevčana: Nina Starčević i Filip Stojiljković. Uz njih, u radu kampa učestvju i: Ilija Pavlović, Borko Petrović, Miodrag Kaličanin, Ivana Maksimović i Andrijana Stanković iz Kruševca i Milica Simić (BK Novi Sad).
Glavni trener kampa je iskusni Stefan Nyari (Rumunija), a asistiraju mu Andreas Johansen, Nikola Mijačić i Andreja Todorović (Badminton klub RAVENS KG) i Gabor Banhegyi (Mađarska).
Drugi termin Phoenix project-a je zakazan za kraj avgusta u Mađarskom gradu Pecs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *