KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Poslednja prilika za trijumf (petak, 19h)

U poslednjoj utakmici ove sezone u Prvoj ligi Srbije, odbojkašice Kraguj-Radničkog ugostiće sutra od 19 časova u hali „Jezero“ ekipu Takovo Zvezde Helios. Biće to ujedno i poslednja prilika za kragujevačke odbojkašice da konačno upišu trijumf nakon dvadeset i jednog poraza i časno se oproste od ovog ranga takmičenja.

Mlada ekipa Kraguj-Radničkog daće sve od sebe da dođe do prve pobede u sezoni, u meču bez većeg rezultatskog značaja, i revanšira se  svom protivniku za poraz u Gornjem Milanovcu, u prvom delu sezone.

– Utakmica sa Takovo Zvezdom Helios nam je poslednja ove sezone. Bez obzira na tu činjenicu, daćemo sve od sebe i odigrati, verujem, pre svega interesantnu utakmicu. Očekujemo da će nas publika podržati i ispratiti naš poslednji nastup u Prvoj ligi. – priželjkuje Ana Joksić.

Bez finansijske podrške, sa najmlađim timom u ligi, Kraguj-Radnički nije imao šansi u borbi sa znatno iskusnijim rivalima. Selidba u niži rang na kraju bila je neminovna, ali je stečeno iskustvo igranja u ovom rangu takmičenja od velikog značaja za ekipu trenera Jovana Davinića.

– Nismo uspele da ostanemo u ligi i od sledeće sezone takmičićemo se u nižem rangu. Razlog tome je, pre svega, neiskustvo i mladost većeg broja igračica. Trudile smo se koliko smo mogle, ali niz poraza nije doneo ništa drugo, osim gubitka vere u nas same. Želju smo imale, ali nažalost, ona nije bila dovoljna. Ova ekipa se prvi put ove godine skupila, što se moglo videti u našoj neuigranosti. Međutim, prelazak u Prvu B ligu služi nam kao podsticaj za dalji napredak i nizanje uspeha. Tako da od sledeće sezone očekujemo još brojniju publiku, kojoj se zahvaljujem za pruženu podršku u proteklom periodu, bez obzira na rezultate. – zaključuje naša sagovornica.

M. Pasuljević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.