KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevački tekvondisti nastavili niz uspeha

Članovi Tekvondo akademije Kragujevac ovog vikenda su nastupili na dva velika takmičenja, Trofeju Beograda i Otvorenom kupu Srbije za seniore. Kao i obično, ostvareni su zapaženi rezultati i osvojene brojne medalje.

Na tradicionalnom Trofeju Beograda, koji je ove godine okupio blizu 400 takmičara iz 26 klubova, kragujevački tekvondisti osvojili su šest medalja. Najsjajnijim priznanjima okitili su se pionir Pavle Cvetković, kadeti Elena Bradić i Uroš Cvetković u A klasi, kao i juniorka Jelena Spakić u B klasi. Nemanji Sokolovu pripalo je srebro u A klasi pionira, a Mariji Bradić bronza u A klasi pionirki. Bez medalje ovoga puta ostali su Đurđa Bradić i Aleksandra Čikiriz.

Pored Trofeja Beograda, ovog vikenda je u Smederevu održan i Otvoreni kup Srbije u konkurenciji seniora. Tekvondo akademiju Kragujevac je na ovom takmičenju predstavljala Aleksandra Germanac, koja je osvojila bronzu u A klasi seniorki do 53 kilograma.

Članove Tekvondo akademije Kragujevac polovinom novembra očekuje učešće na jubilarnom, desetom po redu, Elit Openu u Novom Sadu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.