KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Četiri medalje za Tekvondo klub Broj 1 u Pančevu

Članovi Tekvondo kluba Broj 1 W&W Grupa iz Kragujevca juče su nastupili na turniru „Koloseum Open“, koji je održan u pančevačkoj hali „Strelište“, uz učešće preko tri stotine takmičara iz tridesetak klubova. Od ukupno pet takmičara kragujevačkog kluba na ovom turniru, njih četvoro je uspelo da se okiti medaljama.

Viktor Zlatanović se domogao srebra u A klasi pionira preko 57 kilograma, Mihajlo Kričak je u istoj klasi, ali u konkurenciji takmičara do 49 kilograma, prigrabio bronzu, baš kao i Iva Stepanović u A klasi kadetkinja do 55 kilograma i Kristina Zlatanović u B klasi kadetkinja do 55 kilograma.

Na korak do medalje zastala je Natalija Dačović, koja je poražena u četvrtfinalu A klase kadetkinja do 55 kilograma, ali je za prikazanu borbenost dobila utešnu nagradu od strane organizatora turnira.

ZAPAŽEN NASTUP U NIŠU

Uspešan takmičarski vikend članovi Tekvondo kluba Broj 1 W&W Grupa zaokružili su odličnim nastupom u drugom kolu Regionalne lige Niša.

Svih osam takmičara kragujevačkog kluba okitilo se medaljama, a najviše uspeha imali su Nikolina Grujić i Pavle Nešović, koji su osvojili zlatne medalje u uzrasnoj kategoriji pionira. Viktoru Zlatanoviću, Teodori Grujić, Đurđi Vidaković i Veljku Tomić pripale su srebrne medalje u pionirskom uzrastu, baš kao i Ivi Stepanović i Nataliji Dačović u konkurenciji kadetkinja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.