KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevački kartingaši nastupili na trci u Jagodini

Četvrta trka u okviru Otvorenog prvenstva Karting saveza Srbije vožena je proteklog vikenda na stazi Karting centra u Jagodini. Takmičari AMK 034 Racing Team-a iz Kragujevca i ovoga puta su ostvarili zapažene rezultate u svojim klasama, što dokazuju i dva osvojena treća mesta u ekipnom plasmanu.

Manojlo Ristić je uspeo da se domogne pobedničkog podijuma u Klasi 4, nakon što je u drugoj trci zauzeo visoko treće mesto, dok je prvu trku završio na četvrtoj poziciji.

U Klasi 6 kragujevački tim predstavljali su Nikola Simović, Lazar Mašulović i Milan Stanojević. Mašulović i Stanojević su zbog problema sa vozilom bili primorani da odustanu već tokom prve trke, dok je Simović zauzeo četvrto mesto u trci jedan, a peto u trci dva.

Konačno, dolazimo i do Klase 7 SP tagg+, u kojoj su nastupili Dragan Đorđević i Miloš Živković. Đorđević je prvu trku završio na petoj, a drugu na četvrtoj poziciji, dok je Živković u prvoj trci zauzeo šesto, a u drugoj peto mesto.

Nakon četiri odvožene trke Otvorenog prvenstva Karting saveza Srbije, AMK 034 Racing Team zauzima treće mesto u okviru generalnog plasmana klubova, odmah iza šampiona KSK Jagodine i AK Floyd iz Novog Sada.

Prvenstvo se nastavlja trkom u Kuli, koja je na programu početkom septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.