KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevac domaćin finalnog turnira RODA Juniorske lige KSS

Finalni turnir RODA Juniorske lige Košarkaškog saveza Srbije biće održan od 6. do 8. maja u kragujevačkoj „SBB hali Jezero“. Pored domaćina Radničkog 1950, na turniru će nastupiti još sedam ekipa, koje će se boriti za zvanje juniorskog prvaka Srbije.

Foto: RKS Centralna Srbija

Košarkaški savez Srbije je dodeljivanjem domaćinstva ovog prestižnog turnira ukazao veliku čast svim košarkaškim organizacijama grada Kragujevca, a pre svega Košarkaškom klubu Radnički 1950, čija je juniorska ekipa osvajanjem sedmog mesta u regionalnom delu takmičenja izborila plasman na završni turnir prvenstva države.

Uz Radnički 1950, na turniru će igrati još sedam ekipa: Crvena zvezda MTS, Partizan NIS, Mega Mozzart, Dynamic VIP PAY, Borac, Sloboda i Star.

Turnir počinje u petak, 6. maja, odigravanjem četvrtfinalnih utakmica. Polufinalni mečevi na programu su u subotu, 7. maja, dok su finale i utakmica za treće mesto predviđeni za nedelju, 8. maj.

Turnir se održava u sklopu „Đurđevdanskih svečanosti“ i proslave Dana grada Kragujevca, a pod pokroviteljstvom Skupštine grada Kragujevac, SPD Radnički i Regionalnog košarkaškog saveza Centralne Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *