KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Još jedan uspešan vikend za Tekvondo akademiju Kragujevac

Takmičari Tekvondo akademije Kragujevac nastavljaju da nižu uspehe na domaćoj i međunarodnoj sceni. Mladi kragujevački tekvondisti su minulog vikenda nastupili na sedmom po redu međunarodnom turniru „Asteriks kup“ u Nišu, gde su u konkurenciji preko 1 000 takmičara iz 17 država osvojili ukupno 8 odličja.

Prvog dana turnira medaljama su se okitili juniorka Aleksandra Germanac, kojoj je pripala bronza u A klasi takmičarki do 55 kilograma i novi bodovi na evropskoj rang listi, zatim kadetkinja Anja Erić, srebrna u A klasi do 59 kg, kao i Miroslav Kostović, koji je osvojio bronzu u A klasi kadeta do 53 kg.

Drugog turnirskog dana takmičari Tekvondo akademije Kragujevac bili su još uspešniji i uspeli su da uvećaju postojeći skor za još pet medalja. Pavle Cvetković se okitio zlatom u A klasi kadeta do 152 cm, baš kao i Tijana Ranković u A klasi juniorki preko 68 kg i Nađa Lepović kod pionirki A klase do 33 kg. Đurđi Bradić pripalo je srebro u A klasi kadetkinja do 168 cm, dok je Marija Bradić osvojila bronzu u A klasi pionirki do 36 kg.

Ono što sada očekuje takmičare Tekvondo akademije Kragujevac, to su pripreme za nastup na državnom prvenstvu za kadete, koje se održava početkom juna u Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!