KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Futsal reprezentacija Srbija domaćin Belorusiji u „SBB Jezeru“ (ponedeljak, 18 h)

Prva utakmica baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u futsalu između selekcija Srbije i Belorusije biće odigrana u ponedeljak, 15. novembra, u „SBB hali Jezero“, sa početkom u 18 časova.

Foto: Fudbalski savez Srbije

Poučeni odličnom organizacijom prošlogodišnje baraž utakmice za plasman na Svetsko prvenstvo sa selekcijom Finske, ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa direktorom FSS-a za futsal i ženski fudbal Bojanom Pavićevićem, odlučili su da grad Kragujevac bude domaćin i prve utakmice baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Holandiji naredne godine protiv reprezentacije Belorusije, u kojoj će naši najbolji futsaleri pokušati da steknu što je moguće veću zalihu pred revanš u Minsku 17. novembra.

Očekuje se pravi sportski spektakl i sjajna atmosfera na tribinama „SBB Jezera“, koja bi trebala da pomogne našim reprezentativcima da dođu do svog zacrtanog cilja.

Među sedamnaestoricom igrača koje je selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes pozvao za ovu reprezentativnu akciju nalaze se i četvorica Kragujevčana. Pored Ninoslava Aleksića, jednog od stubova igre našeg nacionalnog tima, tu je još i dvojac iz kragujevačkog Ekonomca, koga čine golman Nemanja Milanović i Andreja Stojčevski, kao i nekadašnji član „studenata“ Lazar Milosavljević, koji je trenutno bez angažmana.

Ulaz za ovaj meč je slobodan, ali se posetiocima preporučuje da dođu bar pola sata pre početka utakmice, kako bi od organizatora dobili odgovarajuće propusnice, s obzirom da će zbog aktuelne epidemiološke situacije kapacitet „SBB hale Jezero“ biti prepolovljen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.