KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

„Duplo“ srebro za Teodoru Vukojević u prvom kolu Kupa Srbije

Učešće u prvom kolu Kupa Streljačkog saveza Srbije vazdušnim oružjem, čiji je domaćin tokom prethodnog vikenda bio grad Niš, strelci kragujevačkog „Čika Mate“ okončali su sa dve osvojene medalje. Srpska reprezentativka i bivša evropska šampionka Teodora Vukojević osvojila je „duplo“ srebro u nadmetanju seniorki i juniorki puškom, dok je njenom klupskom kolegi Stevanu Jovanoviću pripala bronza u konkurenciji seniora.

Foto: SSS

Teodorin rezultat od 627,7 pogođenih krugova nije bio dovoljan da se nadmaši sjajna Aleksandra Havran (Novi Sad 1790), koja je sa 631,3 „upucanih“ krugova odnela trijumf i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji. Treće mesto pripalo je Anji Knežević (Novi Beograd Ušće) sa 625,9 pogođenih krugova.

Stevan Jovanović je sa rezultatom od 625,0 pogođenih krugova osvojio bronzu u nadmetanju seniora puškom. Prvo mesto u ovoj disciplini pripalo je standardnom seniorskom reprezentativcu Lazaru Kovačeviću (Jagodina 92) sa 629,5 pogođenih krugova, a drugo Aleksi Rakonjcu (Pančevo 1813) sa 627,5.

Drugo kolo Kupa SSS vazdušnim oružjem na programu je za dve nedelje u Kikindi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!