KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Četiri medalje za Tekvondo akademiju Kragujevac na „Galeb trofeju“

U Beogradu je proteklog vikenda održan „Galebov trofej“, jedan od najjačih G2/E2 tekvondo turnira u Evropi. Među učesnicima ovog prestižnog takmičenja bili su i članovi Tekvondo akademije Kragujevac, koji su u prestonicu Šumdije doneli četiri medalje, kao i pehar za osvojeno treće mesto u ekipnoj konkurenciji kadeta.

Jedinu zlatnu medalju kragujevačkom klubu na ovom takmičenju doneo je Pavle Cvetković, koji je bio najuspešniji u konkrenciji kadeta do 37 kg. Eleni Bradić pripalo je srebro u nadmetanju kadetkinja do 59 kg, dok su se bronzanim medaljama okitile takođe kadetkinje Đurđa Bradić (do 47 kg) i Anđelija Lepović (do 51 kg). Anastasija Sokolov (kadetkinje do 55 kg) i Ana Radovanović (kadetkinje do 51 kg) zauzele su peto mesto u svojim takmičarskim disciplinama.

Elena Bradić i Pavle Cvetković su odličnim rezultatima na ovom turniru obezbedili učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu za kadete, koje će održati krajem novembra na Malti. Njima će pokušati da se pridruži i Đurđa Bradić, koju predstojećeg vikenda očekuju test mečevi od kojih zavisi da li će se naći na spisku putnika za Maltu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!