Biljana Balać u fotelji sportskog direktora

BalacDoskorašnji kapiten ŽRK Radnički Biljana Balać novi je sportski direktor kluba. Ona je prihvatila ponudu uprave i od danas zvanično stupa na novu dužnost.

Balaćeva, koja je predvodila „Tigrice“ do dve domaće titule i trofeja u Kupu Srbije, provela je u klubu prethodne četiri godine i za to vreme stekla status legende ŽRK Radnički. Uz to, Balaćeva je i nosilac prestižnog priznanja zaslužnog sportiste republike Srbije, sakupivši preko 100 utakmica u dresu sa državnim grbom. Sve ovo ide u prilog da je rukovodstvo kragujevačkog kluba izabralo pravu osobu za funkciju sportskog direktora.

„Izuzetno smo zadovoljni što je Biljana Balać prihvatila naš poziv da posle igračke karijere ostane u klubu, na funkciji za koju mislimo da će je uspešno obavljati i dati značajan doprinos daljem jačanju kluba. Smatramo da je ona prava osoba na ovom odgovornom mestu, a time dokazujemo i da klub želi da nastavi saradnju sa svojim igračkim legendama.“ – rekao je predsednik Radničkog Goran Stanišić.

Sama Biljana Balać ne krije zadovoljstvo novom funkcijom u klubu.

„Kada me je uprava kluba pozvala i ponudila mesto sportskog direktora, bilo mi je izuzetno drago, jer je to klub u kome sam provela četiri veoma uspešne sezone. Prepoznala sam veliku energiju u onome što rade i sa zadovoljstvom prihvatila poziv. Nadam se da ću i u ovoj novoj ulozi imati podjednako uspeha, baš kao i na terenu.“ – poručila je Balaćeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *