Dejana Kulić pristupila „Tigricama“

kulic

Ženski rukometni klub Radnički od danas je jači za talentovanu Dejanu Kulić (19), juniorsku reprezentativku Republike Srpske i najboljeg strelca Kupa BIH prošle sezone.

Dejana igra na mestu srednjeg beka u Kragujevac je došla iz ŽRK Rogatice, ekipe koja je predvođena njom ove godine izborila učesće u Super ligi Bosne i Hercegovine.

“Jako sam srećna sto ću biti deo šampionskog tima i raditi sa trenerom Aleksandrom Radosavljevićem. Nadam se da ću napredovati i svojim igrama doprineti ostvarenju ciljeva koje je klub zacrtao. Gorim od želje da što pre istrčim na parket hale „Jezero“ i predstavim se kragujevačkoj publici u što boljem svetlu.“ – izjavila je nova „Tigrica“ Dejana Kulić.

“Za Dejanu smo čuli jos prosle sezone, pratili njene igre i doveli je na probu. Sjajno se pokazala u tom probnom periodu, pa smo odlučili da je angažujemo i sada je deo šampionskog tima. Uklapa se u naš koncept podmlađivanja ekipe, jako je talentovana i smatram da uz dobar rad na treninzima i saradnju sa saigračicama, može da iskaže sve potencijale koje poseduje.“ — poručuje šef struke Radničkog Aleksandar Radosavljević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *