Antelj novi čuvar mreže Rukometnog kluba Radnički

Rukometni klub Radnički je tokom zimske pauze ostao bez golmana Ognjena Jovanovića, tako da je uprava kragujevačkog kluba morala da reaguje i pronađe odgovarajuću zamenu na ovoj vrlo delikatnoj pozicji u timu. Izbor je pao na Marka Antelja (25), bivšeg kadetskog i juniorskog reprezentativca, od koga se očekuje da donese dodatnu stabilnost i sigurnost ekipi.

Foto: SPD Radnički

Usled bolesti prvog golmana Ognjena Jovanovića, javila se potreba za angažovanjem još jednog čuvara mreže. Izbor je pao na mladog, ali već iskusnog superligaškog golmana Marka Antelja, koji iza sebe ima i internacionalno iskustvo. Mislim da smo povukli odličan potez i nadam se da će Marko biti značajan faktor u našoj ekipi u nastavku sezone – prokomentarisao je najnovije pojačanje Miloš Sretenović, pomoćni trener kragujevačkog tima.

Antelj je prošao rukometnu školu beogradske Crvene zvezde, a u karijeri je nastupao i za Požarevac, Požegu, Novi Pazar i špansku Ciske-Ponteheru.

Drago mi je što sam postao član Rukometnog kluba Radnički. Znam da klub u poslednjih par godina funkcioniše na visokom nivou i da je krajnji cilj ulazak u Super ligu, tako da su nam se želje i ambicije poklopile. Nadam se da ću pomoći ekipi, koja po mom mišljenju ima kvalitet da na kraju sezone ispuni ono što se od nje opravdano i očekuje – poručio je novi golman Radničkog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *