AMK 034 Racing Team iz Kragujevca vicešampion države u kartingu

Trkom na stazi Karting centra Jagodina stavljena je tačka na još jedan šampionat Srbije u kartingu. Ekipa AMK 034 Racing Team iz Kragujevca je u svojoj debitantskoj takmičarskoj sezoni ostvarila veliki uspeh, osvojivši drugo mesto u generalnom plasmanu klubova.

Kragujevački kartingaši su na svih pet trka u ovoj sezoni ostavili dobar utisak i prikazali zavidne vozačke sposobnosti, te su se zasluženo okitili zvanjem vicešampiona Srbije.

I na poslednjoj trci u sezoni članovi AMK 034 Racing Team ostvarili su zapažene rezultate u svojim klasama. Miloš Đorđević je u Klasi 5 osvojio dva treća mesta, okončavši sezonu na četvrtom mestu u generalnom plasmanu vozača.

U Klasi 7 briljirao je Aleksa Marković, koji je ostvario dupli trijumf za drugu poziciju u generalnom plasmanu. Njegov klupski kolega Vukašin Pavlović, koji je trku u Jagodini završio kao trećeplasirani, zauzeo je četvrto mesto u generalnom plasmanu.

Dolazimo polako i do Klase 8, u kojoj je Vladan Jakovljević zauzeo drugo mesto u generalnom plasmanu vozača, dok je njegov klupski kolega Dragan Đorđević sezonu završio na trećoj poziciji.

U ukupnom plasmanu klubova, kragujevački AMK 034 Racing Team zauzeo je drugo mesto iza KSK Jagodine, a ispred novosadskog Floyda, koji se morao zadovoljiti trećim mestom.

U kragujevačkom klubu su prezadovoljni ostvarenim rezultatima, posebno ako se uzmu u obzir skromna budžetska sredstva kojima raspolažu u odnosu na ostale klubove, i izražavaju nadu da će naredna sezona biti još uspešnija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *