Kragujevački kartingaši sačuvali drugo mesto u generalnom plasmanu

Na stazi Karting centra u Jagodini održana je još jedna trka u okviru otvorenog prvenstva Srbije u kartingu. AMC 034 Racing Team iz Kragujevca osvojio je dva treća mesta u ekipnom plasmanu i ujedno zadržao drugu poziciju u generalnom poretku klubova.

U Klasi V, Miloš Đorđević je i pored kvarova na vozilu uspeo da osvoji dva treća mesta, iza Uroša Stevanovića i Austrijanca Žilberta Rajterera.

Vukašin Pavlović je trijumfovao u Klasi VII, ostavivši iza sebe Mihajla Milosavljevića, Kragujevčanina koji vozi za ekipu „Fanatik“ iz Beograda, dok je drugi predstavnik kragujevačkog kluba u ovoj klasi, Aleksa Marković, trku okončao na sedmoj poziciji. U drugoj trci, trijumf je odneo Mihajlo Milosavljević, dok je Vukašin Pavlović završio na trećoj poziciji.

U Klasi VIII najbrži je bio Jagodinac Aleksandar Radosavljević, a iza njega poređali su se članovi kragujevačkog kluba – Vladan Jakovljević, Saša Miletić i Dragan Đorđević. I u drugoj trci Radosavljević je odneo trijumf ispred klupskog kolege Zorana Markovića, dok je treće mesto pripalo Jakovljeviću.

AMC 034 Racing Team je prvi deo sezone završio na drugoj poziciji u generalnom plasmanu klubova, tik iza KSK Jagodine.

Sezona se nastavlja 30. avgusta na kartodromu u Ada Huji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *