KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Četiri titule za takmičare Tekvondo kluba Broj 1 na prvenstvu države

Četiri zlatne, sedam srebrnih i šest bronzanih medalja učinak je takmičara Tekvondo kluba Broj 1 na državnom prvenstvu za pionire i juniore održanom u hali „Ranko Žeravica“ u Beogradu. Najzapaženije rezultate ostvarili su Đurđa Vidaković, Aleksa Ilić, Anja Bošković i Jelena Miletić koji su se okitili titulama državnih šampiona u svojim uzrasnim kategorijama.

Đurđa Vidaković bila je najuspešnija u A klasi pionirki uzrasta 8-9 godina do 36 kg, Aleksa Ilić je trijumfovao u A klasi pionira uzrasta 10-11 godina do 44 kg, Anja Bošković okitila se zlatom u B klasi juniorki do 49 kg, dok je Jelena Miletić osvojila prvo mesto takođe u B klasi juniorki, ali preko 68 kg.

Zvanje vicešampiona države poneli su Uroš Petrović, Mihajlo Timčić, Anja Petrović i Milan Ilić u pionirskoj, odnosno Maša Rovčanin, Dunja Beloica i Kristina Zlatanović u juniorskoj konkurenciji, dok su bronzane medalje pripale pionirima Luki Topaloviću, Mileni Milosavljević, Filipu Vasiću, Nikolini Grujić i Lori Palić, kao i juniorki Lari Nićiforović.

Takođe, kragujevačkom klubu je pripao i pehar za ekipno treće mesto u A klasi pionira.

Narednog vikenda takmičare Tekvondo kluba Broj 1 očekuje učešće na međunarodnom turniru „Millennium Open“ u Vršcu, dok je poslednji vikend u aprilu rezervisan za nastup na trećem po redu „Prestige Cupu“ u Kragujevcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!