KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevački tekvondisti zapaženi na turniru u Skoplju

Članovi Tekvondo akademije Kragujevac imali su prilično zapažen nastup na G1 turniru „Ramus Open“, koji je proteklog vikenda održan u prestonici Severne Makedonije Skoplju. Naime, sva četiri predstavnika kragujevačkog kluba na ovom turniru uspela su da se okite medaljama upisavši pritom nove poene na svetskoj rang listi.

Od ukupno četiri medalje, koliko su kragujevački tekvondisti osvojili na ovom takmičenju, dve su bile srebrnog, a preostale dve bronzanog sjaja. Srebrnim medaljama okitili su se kadeti Đurđa Bradić (A klasa do 51 kg) i Pavle Cvetković (A klasa do 41 kg), dok su bronzana odličja pripala Kasiji Nešović u A klasi kadetkinja do 44 kg i seniorki Aleksandri Germanac u A klasi takmičarki do 57 kg.

Druga grupa takmičara Tekvondo akademije Kragujevac imala je podjednako uspešan nastup na državnom prvenstvu za pionire i juniore održanom u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu, gde je u konkurenciji 750 takmičara iz 60 klubova osvojila četiri medalje, i to sve u juniorskoj konkurenciji. Eleni Bradić pripalo je srebro u A klasi do 63 kg, dok su se bronzama okitile Ana Radovanović (A klasa do 49 kg), Đurđa Petrović (A klasa do 42 kg) i Tijana Ranković (A klasa preko 68 kg).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!