KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevački tekvondisti doneli osam medalja iz Niša

Takmičari Tekvondo akademije Kragujevac ovog vikenda su nastupili na velikom međunarodnom turniru Fenix Open u Nišu, gde su u konkurenciji preko 400 takmičara iz osam različitih zemalja osvojili ukupno osam medalja, od toga dve najblistavijeg sjaja, koje su pripale Moniki Spasić u B klasi pionirki do 36 kg i Dori Obradović u takođe B klasi, ali kadetkinja do 47 kilograma.

Osim dva zlata, takmičari kragujevačkog kluba osvojili su i tri srebrne i isto toliko bronzanih medalja. Srebrnim odličjima su se okitili seniorka Tijana Ranković (A klasa do 67 kg), kadetkinja Kasija Nešović (A klasa do 51 kg) i junior Novak Živanović (A klasa do 59 kg), dok su bronzane medalje pripale juniorki Đurđi Petrović (A klasa do 46 kg), kadetkinji Sofiji Živojinović (A klasa do 55 kg) i pionirki Lani Labudović (B klasa do 31 kg).

Do kraja meseca takmičare Tekvondo akademije Kragujevac očekuje nastup na Slovenia Open turniru u Ljubljani, dok je za mart planirano učešće na još dva jaka G turnira u Bugarskoj i Belgiji, kao i nastup na državnom seniorskom prvenstvu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!