KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Bogat ulov medalja za takmičare Tekvondo kluba Broj 1 na „Omega kupu“

Na prvom takmičenju u 2022. godini, međunarodnom turniru „Omega kup“ koji je juče održan u beogradskoj hali „Ranko Žeravica“, članovi Tekvondo kluba Broj 1 iz Kragujevca ostavili su sjajan utisak. Osvojeno je 16 medalja, od toga tri zlatne, isto toliko srebrnih i deset bronzanih odličja.

Najsjajnijim priznanjima okitili su se Anja Petrović, Anja Topalović i Viktor Zlatanović. Petar Grubor, Todor Nešić i Pavle Milovanović osvojili su srebrne medalje, dok su bronze „iskovali“ Ognjen Aleksić, Aleksandra Nedeljković, Anja Bošković, Kristina Zlatanović, Aleksa Ilić, Iva Stepanović, Iva Aćimović, Anđela Lazarević, Dimitrije Mihajlović i Stefan Živanović.

– S obzirom da deca vežbaju samo dva puta nedeljno po sat vremena, što nije ni dovoljno ni za neki rekreativni trening, a kamoli takmičarski, borili su se svim srcem kao lavovi za svoj klub i svoj grad. To su deca za primer i za ponos. Klub će nastaviti da se bori kako bi ovoj deci omogućio bolje uslove za trening i mnoge druge stvari koje ona zaslužuju. Ovom prilikom bih se zahvalio roditeljima koji su bili sa nama tokom čitavog takmičarskog dana i koji su mi pomagali, kao i onima koji su kući iščekivali rezultate i pružali podršku. Napomenuo bih ovom prilikom da su deca pokazala izuzetan timski karakter. Kad bi neko od njih nastupao na borilištu, svi ostali su navijali za svog druga/drugaricu. Delovali su kao jedna velika porodica i zaista nikog ne bih posebno izdvajao jer su svi bili kao jedan – ponosno je poručio trener Tekvondo kluba Broj 1 Radomir Berbatović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!