KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometašice Radničkog izlaze na megdan šampionkama

Pred rukometašicama Radničkog je najveće iskušenje u dosadašnjem delu prvenstva. Kragujevčanke u okviru vanrednog 5. kola Super lige Srbije za žene sutra od 19 časova očekuje gostovanje dvostrukom uzastopnom šampionu države, ekipi Jagodine.

Foto: SPD Radnički

Ekipa trenera Rodoljuba Kurandića je u prva četiri kola inkasirala pet bodova, što je sasvim zadovoljavajući učinak za jednog novajliju u superligaškom društvu. Sada je pred kragujevačkim rukometašicama lepa prilika da se u susretu sa jednom od najboljih ekipa u Srbiji poslednjih par godina predstave u što je moguće boljem svetlu.

Iako u znatno izmenjenom sastavu u odnosu na prethodnu sezonu, Jagodinke su pobedama u prva četiri kola pokazale da se i ove sezone ne odriču šampionskih ambicija.

Ekipa Jagodine je oslabljena u odnosu na prethodnu sezonu, ali to ne umanjuje njihov kvalitet. Imaju izuzetnog reprezentativnog golmana i igračice koji su opasne po gol u svakom momentu. Igraju brz i atraktivan rukomet, uz dosta tranzicije. Mi svakak ne odlazimo sa belom zastavom na ovo gostovanje, tako da očekujem veliku borbu u kojoj će pobediti bolji tim – najavila je susret sa Jagodinom iskusna Bojana Agatunović.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa obezbeđen je direktan prenos putem OVOG video-linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!