KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Uspešan takmičarski vikend kragujevačkih biciklista

Protekli takmičarski vikend u srpskom biciklizmu obeležila je trka MTB prvenstva Srbije u Pirotu, pod nazivom „Pirotski ćilim 2020“. Na trci je učešće uzelo blizu 200 biciklista iz svih krajeva Srbije, a među njima i članovi kragujevačkih biciklističkih klubova Radničkog i Ciklomanije, koji su zabeležili vredne rezultate.

Članice Radničkog, Sofija Milivojević i Maša Marković, zauzele su prva dva mesta u trci poletarki i ujedno donele svom klubu prvo mesto u ekipnom plasmanu u ovoj uzrasnoj kategoriji.

Odlično je vozila i kadetkinja Iva Pavlović, koja je osvojila drugo mesto u svom uzrastu, dok je masters Aleksandar Marić zauzeo drugo mesto u apsolutnoj i prvo u kategoriji biciklista preko 50 godina starosti. Takođe, Dušanu Kostoviću i Veljku Maksimoviću pripalo je drugo mesto u ekipnom plasmanu seniora.

Marko Pavlović u kategoriji 40+ i seniorka Marijana Urošević, i pored dobre vožnje, nisu uspeli da se domognu podijuma.

Biciklisti Ciklomanije su učešće na ovoj trci završili sa dve osvojene medalje. Kadetu Marku Praštalu pripalo je srebro, a mastersu Zoranu Živkoviću bronza.

Ksenija Veljković bila je četvrta kod mlađih poletarki, mlađi poletarac Veljko Slavković bio je osmi, a mlađi kadet Viktor Slavković osamnaesti u svom uzrastu.

Zbog zdravstvenih problema, na trci u Pirotu nisu nastupile Jana i Marija Jolović, kao ni Stefan Veljković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!