KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

„Čika Mati“ tri titule na prvenstvu Srbije za juniore

Kragujevački „Čika Mata“ je na juniorskom prvenstvu Srbije strandardnim vazdušnim oružjem, održanom u Nišu, nastavio nisku medalja sa početka nove takmičarske godine. Kragujevačkom klubu pripale su ekipne titule u obe konkurencije vazdušnom puškom (juniori i juniorke), kao i zlatna medalja u miksu, koju su osvojili Teodora Vukojević i Marko Ivanović.

Foto: Streljački savez Srbije

Teodori Vukojević pripalo je srebro, a Milici Ristić bronza u pojedinačnoj konkurenciji juniorki puškom. Bolja od takmičarki „Čika Mate“ bila je samo Aleksandra Havran iz staropazovačkog Jedinstva.

Kod juniora puškom najuspešniji je bio Aleksa Rakonjac iz Pančeva 1813, drugo mesto pripalo je Aleksi Mitroviću iz novobeogradskog Ušća, dok je kao treći završio Marko Ivanović, uzdanica „Čika Mate“.

„Čika Matini“ juniori možda nisu uspeli da se okite pojedinačnim titulama, ali su zato odličnim rezultatima doprineli dvostrukom slavlju svog kluba u ekipnoj konkurenciji puškom.

Kao šlag na tortu stigao je trijumf „Čika Matinog“ miksa puškom Teodora Vukojević/Marko Ivanović završnog dana turnira. Njih dvoje su u borbi za zlato bili bolji od Sonje Vukolić i Petera Erdeija iz Novog Sada 1790.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!