Stefanovićev het-trik

U poslednjem meču regularnog dela sezone Nacionalne lige Srbije, Divlji Veprovi stigli su do maksimalnog učinka posle gostovanju u Požarevcu, gde su pali domaći Odmetnici.

Šampioni Srbije ušli su u okršaj prilično opušteno. Sa klupe su utakmicu gledali Aleksandar Ristić, Predrag Šćekić, Darko Cvetković, Meni Dijaz, Janoš Serfozo, Brajan Vogs i još neki starteri.

Priliku su dobili mladi igrači, kao i uzdanica Veprova Stefan Stefanović. Talentovani 17.godišnjak, opravdao je poverenje trenera Ristića i sa tri tačdaun pasa pokazao budućnost Kragujevčana.

Veprovi su obezbedili prvu poziciju, tako da nam je ova utakmica poslužila za proveru mlađih igrača i uigravanje nekih akcija. Čestitam ekipi na pobedi i Požarevcu na fer-plej utakmici – zadovoljan je Nemanja Čalija, predsednik kluba.

Kako su Odmetnici već ispali iz borbe za plej-of, borili su se za čast. Međutim, ekipa desetkovana povredama, nije mogla dugo da parira šampionu.

Bili smo dosta oslabljeni, ali se nismo obrukali. Drago mi je zbog ekipe. Šesta pozicija je najveći uspeh u istoriji kluba – ipak nije razočaran Milan Miletić, član upravnog odbora Požarevca.

Za dve nedelje u polufinalu, Kragujevac dočekuje Beograd Blu Dragonse. Drugi par čine Čačak i Pančevo.

Požarevac Autlovs – Kragujevac Vajld Bors

8:33 (8.7, 0:7, 0:13, 0:6)

SEMAFOR – 0:7, Mihailo Novaković, trčanje za 25 jardi, 8:7, Dragoljub Gunić pas od tri jarde ka Milošu Dimitrijeviću, pretvaranje za dva, 8:14, Stefan Stefanović pas od 15 jardi ka Nikoli Tomiću, 8:20, Stefanović pas od 22 jarde ka Petru Gojiću, 8:27, Veljko Petrović trčanje za tri jarde, 8:33, Stefanović pas od 13 jardi ka Jovanu Živkoviću.

Izvor: www.zurnal.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *