KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

SPD Radnički na „Sajmu sporta“ u Beogradu

Osmi međunarodni „Sajam sporta“ održava se u periodu od 22. do 24. novembra u Hali 1 Beogradskog sajma. Po prvi put učešće na ovoj manifestaciji uzeće i Sportsko privredno društvo Radnički, koje će na adekvatan način pokušati da prezentuje sportiste i klubove iz svoje brojne porodice.

U okviru Sportskog privrednog društva Radnički funkcionišu četiri kluba: odbojkaški, košarkaški, rukometni i vaterpolo klub. Takođe, Sportskom privrednom društvu Radnički pripadaju i hale „Jezero“ i „Gordana Goca Bogojević“, zatvoreni i otvoreni bazeni u Velikom parku, Sportski centar „Iskra“, kragujevačka kuglana i streljana, kao i „Avantura park“ na Šumaričkom jezeru.

Sportsko privredno društvo Radnički nastalo je iz potrebe objedinjavanja sportskih klubova i sportske infrastrukture u gradu Kragujevcu, a sa ciljem da sportistima svih kategorija pruži najbolje uslove za profesionalno bavljenje sportom i omogući im ostvarenje vrhunskih rezultata.

Učešće na ovogodišnjem „Sajmu sporta“ ljudi iz Sportskog privrednog društva Radnički vide kao priliku da širu javnost upoznaju sa rezultatima rada u proteklih deset meseci postojanja i predstave neke buduće projekte u cilju daljeg razvoja i popularizacije sporta u Kragujevcu.

Sportsko privredno društvo Radnički ove godine biće zastupljeno na zajedničkom štandu sa Sportskim savezom grada Kragujevca.

Napomenimo i to da su organizatori ovogodišnjeg, osmog po redu, međunarodnog „Sajma sporta“ Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Sportski savez Srbije i kompanija „Beoexpo“.

Ulaz na „Sajam sporta“ je besplatan za sve posetioce.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!