Trener Radničkog Nenad Milovanović u stručnom štabu juniorske reprezentacije Srbije

Ženska juniorska košarkaška reprezentacija Srbije započela je pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Sarajevu od 6. do 14. jula. Trener kragujevačkog Radničkog Nenad Milovanović obavljaće ulogu pomoćnog trenera u stručnom štabu selektorke Nataše Anđelić i njenog savetnika/mentora Zorana Kovačića.

Milovanović je u protkloj sezoni sa ŽKK Radnički osvojio prvo mesto u Drugoj ligi Srbije i uveo kragujevački klub u viši rang takmičenja. Pre Radničkog, Milovanović je obavljao funkciju pomoćnog trenera u Šumadiji.

Inače, naša juniorska reprezentacija prvi deo priprema obaviće u Novom Bečeju, gde će odigrati dve prijateljske utakmice sa selekcijom Bosne i Hercegovine, a zatim sledi učešće na turniru u Španiji, gde će za rivale imati selekcije Rusije, Nemačke i domaćina Španije.

Po povratku u Srbiju, naše najbolje juniorke pripreme nastavljaju u Banji Koviljači, gde će odigrati još dve prijateljske utakmice sa juniorskom reprezentacijom Slovenije, pre nego što otputuju u Sarajevo.

Foto: ŽKK Radnički

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *