Tales presudio bivšem klubu

Snažan otpor pružila je podmlađena ekipa kragujevačkog Ekonomca beogradskoj Crvenoj zvezdi u zaostaloj utakmici 4. kola Prve futsal lige Srbije. Nošeni podrškom sa tribina „Jezera“, izabranici Ivana Marinkovića i Vidana Bojovića držali su rezultatski priključak sve do same završnice utakmice, kada je na scenu stupio sjajni Brazilac Tales i svojim golovima presudio bivšem klubu – 4:9 (1:2)

Kragujevački tim je prvi došao do vođstva pogotkom Digića u 8. minutu, ali su već u narednom minutu, golovima Davora Popovića i Strahinje Petrova, Beograđani došli do preokreta.

Na startu drugog poluvremena Andreja Stojčevski je poravnao rezultat na 2:2, ali je u 24. minutu bivši kapiten Ekonomca Nikola Rnić obezbedio novo vođstvo crveno-belima. Usledilo je novo izjednačenje u režiji Lazara Milosavljevića, koje je potrajalo do 30. minuta, kada je mrežu Ekonomca pogodio iskusni Simeun Kopanja, da bi samo minut kasnije Brazilac Tales, još jedan iz redova bivših igrača Ekonomca, povisio na 3:5.

Nisu se predavali mladi igrači Ekonomca i drugim golom Stojčevskog na utakmici prišli su na 4:5 u 34. minutu. Međutim, usledio je mini šou Talesa, koji je sa dva pogotka u 36. i 37. minutu prelomio utakmicu u korist Beograđana. U samom finišu, crveno-beli su golovima Stanojevića i Petrova učinili trijumf ubedljivijim.

Treba istaći da je u 23. minutu golman Ekonomca Nemanja Milanović zbog starta van šest metara dobio drugi žuti karton, što je izazvalo salvu negodovanja u publici.

Eko­no­mac – Cr­ve­na zve­zda 4:9 (1:2)

KRAGUJEVAC
Dvorana:
„Je­ze­ro”.
Gle­da­la­ca: 500.
Su­di­je: Aleksandar Mi­nić (Knja­že­vac), Oliver Ni­ko­lić (Niš) i Bratislav Dinić (Kragujevac).
Strel­ci: 1:0 Di­gić u 8, 1:1 D. Po­po­vić u 9, 1:2 Pe­trov u 9, 2:2 Stoj­čev­ski u 21, 2:3 Rnić u 24, 3:3 Mi­li­vo­je­vić u 27, 3:4 Ko­pa­nja u 30, 3:5 Ta­les u 30, 4:5 Stoj­čev­ski u 34, 4:6 Ta­les u 36, 4:7 Ta­les u 37, 4:8 Sta­no­je­vić u 38, 4:9 Pe­trov u 40. mi­nu­tu.
Žu­ti kar­ton: Mi­la­no­vić (Eko­no­mac). Cr­ve­ni kar­ton: Mi­la­no­vić (Eko­no­mac) u 23. mi­nu­tu.
Na­go­mi­la­va­nje pre­kr­ša­ja: Eko­no­mac 6 (4-2) , Cr­ve­na zve­zda 3 (2-1).

EKO­NO­MAC: MI­LA­NO­VIĆ, DI­GIĆ, VA­SIĆ, STOJ­ČEV­SKI, MA­RIN­KO­VIĆ, Mi­len­ko­vić, Ra­den­ko­vić, Mi­li­vo­je­vić, Ta­dić, Ga­vri­lo­vić, Sto­ja­no­vić, Mi­lo­sa­vlje­vić, Du­ga­lić.

CR­VE­NA ZVE­ZDA: KO­LJA­JIĆ, PE­RIĆ, D. PO­PO­VIĆ, KO­PA­NJA, PE­TROV, Rnić, B. Po­po­vić, Br­kić, Ta­les, Sta­no­je­vić, Rok­sić.

Sa četiri osvojena boda, ekipa Ekonomca trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli Prve futsal lige Srbije.

Već za vikend „studente“ očekuje gostovanje ekipi Zemun Samo pravo, koja tavori na začelju tabele bez osvojenih bodova.

1 thought on “Tales presudio bivšem klubu

  1. Golman nije dobio drugi zuti zbog starta, nego zbog visoko podignute noge, koja mu nije bila ni iznad kuka, nego su ova dva izmisljali iz minuta u minut kako bi Zvezdu odlepili rezultatski

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *