KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički otvorio trofejnu i VIP salu

nikolic-i-tigrice

Povodom najuspešnije godine u istoriji kluba i otvaranja trofejne i VIP sale, rukovodstvo Radničkog upriličilo je koktel na kome su prisustvovali čelnici Skupštine grada: gradonačelnik Radomir Nikolić, pomoćnik gradonačelnika za sport Nikola Urošević i član Gradskog veća za vanprivredu Boris Kovačević, zatim direktor Super lige Vladislav Jovanović, predsednik nadzornog odbora Rukometnog saveza Srbije Dragan Jaćović, kao i predstavnici medija i svi članovi kluba.

„Pratim i gledam vaše utakmice koliko mi vreme to dozvoljava, ali sam dobro upućen u rezultate i uspehe koje postižete, i kako reprezentujete klub i grad, kako u zemlji tako i u Evropi. Imaćete i dalje našu svesrdnu podršku jer vašim igrama i organizacijom kluba to i zaslužujete. Na vama je da vredno trenirate i nastavite da pobeđujete, a na nama da to adekvatno ispratimo. Drago mi je da iz vaših redova imamo najboljeg sportistu Kragujevca Jovanu Risović, kao i najbolju domaću rukometašicu Anđelu Janjušević. Dobra je ideja da otvaranjem ovih salona možemo da se upoznamo sa svim uspesima kluba i u prijatnoj atmosferi provedemo određeno vreme.“poručio je gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić.

„Drago mi je što sam vaš gost. Radnički je izrastao u veliki klub i ovo je samo prirodan sled događaja. Otvaranjem trofejnog i VIP salona ste otišli jedan stepenik više u organizaciji i funkcionisanju. Nama u savezu je drago da imamo klub koji postiže sve bolje rezultate i podiže standarde. Želim vam puno uspeha u daljem radu i nastavku sezone“.  prisutnima se obratio direktor Superlige Vladislav Jovanović.

Treba napomenuti da će trofejni i VIP salon biti otvoren za prijatelje i simpatizere kluba, kao i da će se u tim prostorijama ubuduće organizovati i zvanične prezentacije kluba.

Foto: Zoran Petrović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *