KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički čuva sećanje na svoje nekadašnje asove: Memorijalni turnir „Legende Radničkog“ u čast Dejana Brđovića i Aleksandra Gigovića-Gige

Po već ustaljenoj tradiciji, Odbojkaški klub Radnički i ovog septembra, u osvit nove odbojkaške sezone u Srbiji, organizuje memorijalni odbojkaški turnir „Legende Radničkog“ u znak sećanja na dvojicu prerano preminulih odbojkaških asova Dejana Brđovića i Aleksandra Gigovića-Gigu. Na ovogodišnjem turniru, koji će se održati 22. i 23. septembra u sportskoj hali hotela „Šumarice“, učestvovaće četiri ekipe: Dinamo iz Bukurešta, bugarska Montana, srpski šampion Partizan i domaćin turnira Radnički.

Svečano otvaranje turnira predviđeno je za 22. septembar, kada su na programu i obe polufinalne utakmice. Za 16 časova predviđen je duel Radničkog i Montane, dok će Partizan i Dinamo odmeriti snage od 18.30 časova.

Drugi turnirski dan (23. septembar) otvoriće utakmica za treće mesto, čiji je početak zakazan za 16 časova, dok je finale na programu od 18.30 časova.

Organizatori turnira pozivaju sve zaljubljenike u odbojku i Kragujevčane da svojim prisustvom uveličaju ovu tradicionalnu sportsku manifestaciju i da još jednom odaju počast dvojici nezaboravnih asova, koji su ostavili nezibrisiv trag u istoriji srpske i jugoslovenske odbojke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!