KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Olimpijski šampion Davor Štefanek nova uzdanica Rvačkog kluba Radnički

Bivši olimpijski i svetski šampion u rvanju grčko-rimskim stilom Davor Štefanek ponovo se vraća na strunjaču i to kao uzdanica kragujevačkog Radničkog, koji u novu takmičarsku sezonu ulazi sa šampionskim ambicijama.

Foto: Olimpijski komitet Srbije

Olimpijski šampion iz Rio je nakon nastupa na Svetskom kupu u Beogradu pre dve godine odlučio da okonča svoju profesionalnu karijeru i posveti se obavezama u Sportskom savezu Srbije na čijem čelu je još od 2017. godine.

Sada je na nagovor svojih sportskih prijatelja iz Radničkog odlučio da se vrati iz penzije i pomogne kragujevačkom klubu u novoj sezoni Super lige Srbije, koja startuje sredinom oktobra.

– Zadovoljstvo mi je što ću ponovo biti u mogućnosti da izađem na strunjaču i odmerim snage sa najboljim rvačima u Srbiji – kratko je poručio proslavljeni rvač povodom odluke da pojača klub iz srca Šumadije.

U Radničkom su presrećni što su uspeli da jednog takvog velikog asa privole u svoje redove.

– Dolazak Davora Štefaneka predstavlja dokaz stručnog i kvalitetnog rada u klubu, kao i naše motivisanosti i rešenosti da Radnički ponovo vratimo u sam vrh srpskog rvanja. Ponosni smo što je ovakva rvačka veličina potpisala za naš klub – ne krije zadovoljstvo predsednik RK Radnički Nebojša Vujović.

Kragujevački klub odlučio je da dodatno ojača i stručni kadar, i to angažovanjem licenciranog trenera Nenada Miljkojkovića, koji će svojim bogatim trenerskim iskustvom pokušati da doprinese ostvarenju zacrtanih takmičarskih planova Radničkog u predstojećoj sezoni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!