KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Devet godina portala KG sport.info

Na današnji dan, pre tačno devet godina, počeo je sa radom KG sport.info, jedinstveni informativni portal posvećen isključivo kragujevačkom sportu.

Tokom prethodnih devet godina ovaj portal je sticao sve veću popularnost među Kragujevčanima, pa sada sa ponosom možemo istaći da smo jedan od čitanijih medija u našem gradu. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo ostali dosledni osnovnim postulatima kvalitetnog i objektivnog sportskog novinarstva, nastojeći da se ne priklonimo sveprisutnom senzacionalizmu i tabloidizaciji u srpskim medijima.

Oduvek smo se trudili da svojim čitaocima pružimo pravovremene, tačne i kompletne informacije, kao i da svim sportistima i sportskim udruženjima u gradu omogućimo odgovarajući prostor na našem portalu.

Koristimo ovu jedinstvenu priliku da se svim našim dugogodišniim čitaocima zahvalimo na ukazanom poverenju, a sportskim radnicima i klubovima na uvek korektnoj saradnji, koju ćemo, ubeđeni smo, ostvarivati i budućem periodu.

Nadamo se da ćete nastavite da pratite naš rad, a mi ćemo se svojski potruditi da u budućnosti budemo još bolji i kvalitetniji.

Redakcija KG sport.info

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!